Farm Inn Fogadó

In ons charmante restaurant ‘Farm Inn Fogadó‘ wordt zowel klassiek als typisch Hongaars gekookt.

We gebruiken veelal biologische producten, vaak uit eigen tuin of in samenwerking met lokale boeren.

 

Om de dorst te lessen is er keuze uit diverse zelfgemaakte limonades en kruidendrankjes, of de lekkerste streekgebonden (schuim)wijnen en pálinka.

In het restaurant kunt u dagelijks terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

In het weekend is het restaurant voor iedereen open, met een beperkt maar veelzijdig à la carte menu, op basis van dagverse ingrediënten.

Op weekdagen kunnen campinggasten ’s avonds genieten van eenvoudige, maar heerlijke gerechten. De authentieke Hongaarse keuken!

Soms kunt u meehelpen met de voorbereiding van de maaltijden. Altijd een gezellige gebeurtenis, waarbij u heel wat unieke kooktips kunt oppikken!

  

Tijdens het weekend worden er bovendien thema-avonden georganiseerd, zoals bijv. een buffet van streekspecialiteiten of zelf samengestelde pizza’s, beiden klaargemaakt in onze authentieke houtoven. Deze avonden worden doorgaans opgeluisterd met muziek of volksdans.

Ook vegetariërs en veganisten zullen bij ons geen honger lijden. Het zonovergoten klimaat in Hongarije zorgt ieder jaar voor heel wat heerlijke groenten en vruchten waar we de lekkerste creaties mee bereiden, ook geheel in Hongaarse sfeer.

 


 

 Zelfvoorzienende boerderij en souvenirwinkeltje

We zijn momenteel volop bezig om een kleine, zelfvoorzienende boerderij op te zetten.

Als u het leuk vindt, kunt u ook meehelpen in de tuin of met de dieren.

Ons doel is om tuinverse groenten & fruit, eieren van eigen kippen, vlees van eigen dieren en allerhande huisgemaakte lekkernijen te verstrekken aan familie & gasten.

In ons boerderijwinkeltje kunt u allerhande Hongaarse heerlijkheden kopen, geconserveerd op traditionele wijze, zonder schadelijke toevoegingen.

Het perfecte souvenir!