Voor natuurliefhebbers

Wandelen? In de omgeving van ‘Briljant Resort’ kunt u heel wat prachtige wandelingen maken. U struikelt bijna over het ene na het andere uitgestrekte natuurgebied: bossen, graslanden, moerassen, meren, heuvels, bergen, enz. Keuze te over! Wat eveneens fijn is: u komt zo goed als nergens bordjes tegen met verboden toegang of in het Hongaars: ‘Belépni tilos’. Het is zowat overal vrijheid, blijheid. Verschillende wandelkaarten beschikbaar in ons resort.

Golfen? U verwacht het misschien niet, maar ook voor de golfsport zijn alle faciliteiten aanwezig. Onze camping ligt bijvoorbeeld vlakbij het splinternieuwe golfterrein ’Zala Springs Golf Resort’, een modern resort midden in het groen.

Paardrijden? Heel wat leuke manèges in de buurt, waar u ook met kinderen terecht kunt.

Zwemmen? Hongarije is bekend om haar geneeskrachtige thermaalwater. In een omtrek van 25 km rond het vakantiepark vindt u meerdere thermaalbaden, kuuroorden, zwemparken, enz. Wij kunnen u tevens helpen om in Héviz kuurarrangementen te reserveren, aangepast aan uw persoonlijke gezondheidstoestand. Op 1 km afstand is er zelfs al een kleinschalig, maar goed uitgerust wellnesscentrum.

Thermaalbad van Zalakaros (25 km)

Thermaalbad van Kehida-Kustány (3 km)

AquaCity Zalaegerszeg (25 km)

Thermaalbad Zalaegerszeg (25 km)

Thermaalbad Zalaszentgrót (18 km)

Houdt u van vogels of bent u vogelspotter? Voor vogelliefhebbers is ‘Briljant Resort’ een geweldige uitvalsbasis. Er zijn diverse moerassen, natuurgebieden en meren in onze omgeving, zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Kis Balaton’, die heel wat unieke vogelsoorten aantrekken in elk seizoen.

Wilt u vissen? Niet ver van ons vandaan zijn er meerdere vismeren, zelfs eentje in ons dorp Zalacsàny.

Liever wat meer cultuur?

Vanaf onze camping is het een kwartiertje rijden tot aan het wereldberoemde thermaalmeer van Héviz en tot aan Keszthely, de hoofdstad van het Balaton.

De stad Zalaegerszeg ligt op 18 km en biedt u eveneens allerhande activiteiten zoals winkelen, markten, een openluchtmuseum en een groots zwemparadijs.

De Hongaarse hoofdstad Boedapest is binnen 2 uur bereikbaar met de auto of vlot te bereiken met de bus vanuit ons dorp.

In Zalaszántó is er zelfs een Boeddhistische tempel op een heuvel, midden in het bos.

***

Kortom: als u Hongarije wilt leren kennen, dan bent u bij ‘Briljant Resort’ op het goede adres.

Er valt uiteraard nog veel meer te ontdekken.

We helpen u graag verder op weg!